Verkochte nieuwbouw
Lisse De Waterkanten – Kop van de Tweemaster De Waterkanten - Kop van de Tweemaster 9

Wonen in Lisse betekent veelzijdig wonen. Lisse heeft het allemaal: de knusse gezelligheid van een dorp en een aantal maanden per jaar de allure van een toeristische trekpleister van formaat. Niet voor niets komen toeristen uit de hele wereld naar Lisse om de bloeiende bollen in al hun pracht en praal te bewonderen. De mooie brede zandstranden van
Noordwijk en het uitgestrekte duingebied liggen maar op 9 kilometer afstand en ook het unieke waterrecreatiegebied de Kaag en het Groene Hart zijn niet verder dan 10 kilometer verwijderd. In en om Lisse is het goed recreëren! Het centrum van de ‘Bollenstreek’ staat bekend om haar veelzijdige aanbod van winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden. Het van oudsher bloembollendorp Lisse beschikt over een rijke historie, die terug te vinden is in een wandeling door het oude centrum.

Ook het cultureel erfgoed ‘Landgoed Keukenhof’, met daarop het kasteel uit 1640, getuigt van deze historie. Op woongebied, biedt Lisse voor elk wat wils met woongenot in iedere prijsklasse. De vele restaurants en terrassen met specialiteiten uit alle windstreken zorgen ervoor dat u zich ook op culinair gebied in Lisse niet hoeft te vervelen. En of u nu culinair of cultureel wilt genieten; van toprestaurant tot museum, Lisse biedt het allemaal. Lisse is een prima uitvalsbasis om steden als Amsterdam, Leiden, Haarlem en Den Haag te bezoeken en is eenvoudig bereikbaar via de A4, A44, N44 en N207. Water, bosgebied, de kust, uitgebreide winkelvoorzieningen en een bruisende horeca is allemaal binnen handbereik; Lisse is gewoon top!

De Aalscholver biedt ruimte. Véél ruimte. De Aalscholver heeft, door zijn breedte van maar liefst 6 m en zijn diepte van bijna 11 m, ongekende inrichtingsmogelijkheden. Je hebt op de eerste verdieping standaard 4 slaapkamers en op de zolder realiseer je gemakkelijk nog twee kamers, of, als je dat liever hebt, een speelkamer, een sport- of hobbyruimte. Je hebt een compleet uitgevoerde badkamer, inclusief sanitair en tegelwerk. De achtertuin van De Aalscholver heeft een diepte van 9,7 m en ligt op het westen, dus zonovergoten. Ieder VORMHuis biedt veel mogelijkheden om tot een individuele en unieke woonbeleving te komen, zowel in de uitstraling als in de binnenruimtes. Kijk samen met de nieuwbouwadviseurs van VORM naar de mogelijkheden van De Aalscholver en laat je eigen woondroom uitkomen.

Echt een huis uit de Hollandse traditie van bouwen. Dat is De Fuut. Een heerlijk ruim huis om in te leven. De Fuut heeft een breedte van 5,40 m en een diepte van bijna 11 m. Je hebt op de eerste verdieping standaard drie ruime slaapkamers en ook op de zolder kun je gemakkelijk een extra slaapkamer realiseren. Je hebt een compleet uitgevoerde badkamer, inclusief sanitair en tegelwerk. De achtertuin van De Fuut heeft een diepte van 9,7 m en ligt op het westen en dus zonovergoten. Ieder VORMHuis biedt veel mogelijkheden om tot een individuele en unieke woonbeleving te komen, zowel in de uitstraling als de binnenruimtes. Kijk samen met de nieuwbouwadviseurs van VORM naar de mogelijkheden van De Fuut en laat je eigen woondroom uitkomen.