De Waterkanten ’t Speykpark ‘fase 2’ Dichtbij het centrum van Lisse 7 prachtige woningen
Luxe uitstraling
Twee-onder-een-kapwoningen
Vrijstaande woningen
Met garage

Start pre-qualify ’t Speykpark fase 2 dinsdag 18 september 2018 om 20.00 uur.

De Pre-Qualify van fase 2 start op dinsdag 18 september 2018 om 20:00 uur en op donderdag 20 september 2018 om 23:59 uur sluit het Pre-Qualify loket weer. Vrijdag 21 september 2018 zal op basis van tijdsvolgorde de toewijzing van de woningen plaatsvinden. Voor de spelregels zie onderaan deze tekst. Als u zich inschrijft op www.vorm.nl/tspeykpark kunt u de stukken downloaden.

DE WATERKANTEN ’t Speykpark ‘fase 2’

Een huis dat u omarmt en een luxe uitstraling heeft, maakt van thuiskomen een feest. U woont in ‘t Speykpark. Voel de warmte van De Waterkanten.

Als u een huis koopt, koopt u zoveel meer dan stenen. U koopt uw toekomst, een plaats
waar u nieuwe herinneringen gaat maken. En natuurlijk moet uw huis dan precies passen bij uw toekomstbeeld. Wonen zoals u nu wilt wonen, maar ook wonen zoals u straks wilt wonen. Doe het in één keer goed, maak uw huis klaar voor de toekomst. In ‘t Speykpark kan het.

Wonen zoals wonen bedoeld is. Dat is wonen in ‘t Speykpark. Dichtbij het centrum van Lisse heeft u alles binnen handbereik. Daarnaast heeft u een grote tuin met voldoende mogelijkheden om te genieten van het weer. Wonen wordt genieten.

Als koper van een VORMHuis in ‘t Speykpark profiteert u van alle voordelen van een slimmere hypotheek via VORM. Met dit alles daalt uw maandelijkse woonlast aanzienlijk. Wonen in ‘t Speykpark is haalbaarder en betaalbaarder dan u denkt.

Wij bouwen uw toekomst. En daar zijn we trots op.

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN in ‘t Speykpark

Wat spreekt u het meest aan in een woning? Een statig voorkomen, veel ruimte en uitstraling? Wel, aan die voorwaarden voldoen de verschillende twee-onder-een-kapwoningen in het project ’t Speykpark. In hun uitstraling zijn het kenmerkende jaren dertig-woningen. Chique warme bakstenen gevel, flauwe dakhelling, overstekende dakgoten, typerende details. Het zijn sfeerbepalende elementen voor een woning die hier in ’t Speykpark goed tot hun recht komen. Op de begane grond hebben alle woningen een zeer ruime woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping standaard 4 slaapkamer en een luxe badkamer. Op de 2e verdieping is nog een zeer ruime zolder met vele indelingsmogelijkheden.

De kavels waarop de woningen worden gerealiseerd zijn ruim bemeten. De Twee-onder-één-kapwoningen hebben een garage en de oprit bied ruimte voor twee auto’s. De geschakelde twee-onder-één-kapwoningen hebben geen eigen garage, maar genoeg parkeervoorziening in het openbaar gebied.

Type Ghent, de bouwnummers 22 & 23 zijn twee-onder-één kapwoningen met een breedte van 7,56 m en met garage.

VRIJSTAANDE WONINGEN in ‘t Speykpark

Het zijn de details die de uitstraling bepalen. Grote dak overstekken bijvoorbeeld, een speciale vlakverdeling van de raampartijen. In de vrijstaande woningen in ‘t Speykpark wordt aan alle voorwaarden voldaan om uw woonplezier voor de komende jaren te waarborgen. De ruime woonkamer met open keuken nodigt uit om flink te experimenteren met de opstelling van uw meubels. Boven heeft u met drie of vier slaapkamers de zekerheid dat alle huisgenoten over privacy beschikken. Een ruime en luxe badkamer met apart tweede toilet op de eerste verdieping. En welke bestemming had u voor de tweede verdieping in gedachten? Mogelijkheden genoeg. Natuurlijk past bij een vrijstaande woning met deze karakteristieken een ruim bemeten tuin. Uw auto kan in de garage en de oprit biedt ook nog eens ruimte voor twee auto’s.

Type Florisse, de bouwnummers 24, 27 & 28 zijn vrijstaande woningen met een breedte van 7,13 m en 11,38 m diep.

Type Heemskerk, de bouwnummers 25 & 26 zijn de XL-varianten van de vrijstaande woningen type Florisse en zijn over de gehele woning nog eens 2,4 m dieper. Dus 7,13 m breed en maar liefst 13,78 m diep.

Download de brochure

 

VERKOOPINFORMATIE
START INSCHRIJVING PRE­QUALIFY:
UITERSTE INLEVERDATUM INSCHRIJFFORMULIER:
……………………………………………………………………………………………………………………
Toelichting op het inschrijfformulier:
– Per (toekomstig) huishouden mag slechts één inschrijfformulier worden ingediend. Als u met een partner koopt, dient u ook samen met uw partner het inschrijfformulier in te vullen;
– Let op: inschrijvingen die voor dinsdag 18 september 2018, 20:00 uur en na donderdag 20 september 2018, 23:59 uur worden ingezonden, zijn niet geldig en worden dus niet meegenomen in het Pre­ Qualify proces.
– Als u vragen heeft over dit inschrijfformulier, dan kunt u contact opnemen met Chantal Lefeber Makelaars via telefoonnummer: 0252­429119 óf mail naar
– De inschrijving is geheel vrijblijvend. Zowel de inschrijver als ondernemer verplichten zich niet tot (ver)koop over te gaan. Partijen kunnen aan de invulling van het inschrijfformulier geen rechten ontlenen;
– Vanaf vrijdag 21 september 2018 zullen de Pre­Qualify certificaatnummers worden toegekend. Hierna wordt u uitgenodigd voor het Pre­Qualify gesprek op kantoor bij VORM Finance en voor een verkoopgesprek op kantoor bij Chantal Lefeber Makelaars.