Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

6 2-onder-1-kapwoningen Laantje van Welgelegen te Voorhout Gelegen in het centrum van Voorhout

In het centrum van Voorhout wordt project Laantje van Welgelegen gerealiseerd. Een schitterend woningbouwplan dat grenst aan de Boerhaavetuin, een monument van historische en sfeerbepalende waarde in Voorhout. Bij de ontwikkeling van project Laantje van Welgelegen heeft de architect zich laten inspireren door de bijzondere uitstraling van de directe omgeving. De indeling van de wijk, de aankleding en de architectuurkeuze zijn gebaseerd op deze uitgangspunten en refereren aan de uitstraling van weleer. Het resultaat is prachtig. Een sfeervolle woonwijk met bijzondere huizen: 6 twee-onder-één-kapwoningen. Een bijzondere plek om te wonen.

Gunstige ligging
De ligging van Voorhout is uniek, in het hart van de prachtige Bollenstreek. Voorhout ligt dichtbij het strand en de duinen en combineert een rustige woonomgeving met de dynamiek van de Randstad. Via de snelweg bent u zo in Leiden, Den Haag of Amsterdam. En met een eigen NS-station in de buurt bent u met de trein binnen een half uur in Den Haag of Haarlem. Wonen in Voorhout is wonen op een prettige locatie. Goed bereikbaar, van alle gemakken voorzien en bovenal wonen in een natuurlijke omgeving.

De sfeer van weleer, comfort van nu
Bij de ontwikkeling van de huizen in Laantje van Welgelegen hebben de architecten van Van Egmond rekening gehouden met de huidige woonwensen. Het resultaat is uniek. Bijzondere huizen die niet alleen heel mooi zijn om te zien, maar waarin u ook nog eens heel comfortabel woont. Met het oog op de toekomst zijn alle huizen gasloos en voorzien van PV-panelen.

Wonen zoals u dat wenst
De twee-onder-één-kapwoningen onderscheiden zich door de sfeervolle architectuur. De statige en doordachte vormgeving geeft het huis veel volume. De huizen worden uitgevoerd met een royale tuingerichte kamer met een ruime keuken. De openslaande deuren bieden toegang tot uw heerlijke tuin. Op de 1e verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een royale badkamer en een vaste trap naar de zéér ruime zolder. Fijn wonen dus!