Verkochte nieuwbouw
Voorhout Sonate Sonate 40

In Voorhout zult u zich niet gauw vervelen. Het gezellige centrum, de leuke restaurantjes, cafeetjes en de diverse sportclubs zorgen ervoor dat u altijd wat te doen hebt. Ook fiets- en wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de polders van Voorhout. Daarnaast telt Voorhout verschillende (basis)scholen en is er veel werkgelegenheid.

De nieuwbouwwijk Hooghkamer is een groot project. De woonwijk bestaat uit vier verschillende woongebieden. Elk woongebied heeft zijn eigen charme. Zo kunt u in woongebied SINGELS genieten van een woning met een tuin aan het water. Bent u meer een natuurmens, dan zijn de woningen aan het PARK voor u een aanrader. Uniek aan dit woongebied is de hoeveelheid groen midden in de woonwijk. In het PARK komen grondgebonden woningen en appartementen.
Vanuit het PARK bent u binnen korte tijd in het woongebied LINT. In LINT is het landelijk en vrij wonen. Het woongebied heeft een gevarieerd straatbeeld. Kleinere woningen en grotere gebouwen wisselen elkaar af. De gevelstenen verschillen in kleur en formaat, hetzelfde geldt voor de kapvormen. De gemene deler is het groen en het weidse uitzicht.

In het woongebied DORP kunt u gezellig thuiskomen in uw eigen buurt. Het ‘oude’ dorp van Voorhout wordt met dit woongebied afgemaakt. De architectuur van DORP sluit naadloos aan op de omliggende bebouwing. De variatie in woningtypes, wisselende kappen, voortuinen met verschillende dieptes en fraaie veranda’s zorgen voor een prettig, gevarieerd straatbeeld. De rode baksteen en de groene erfafscheiding zorgen voor eenheid in de verscheidenheid van DORP. Gelegen in het DORP van Hooghkamer vindt u Sonate. Sonate telt 40 woningen, waarbij elke woning een eigen uitstraling heeft. De diversiteit in woningtypes zorgt voor een speels, gevarieerd straatbeeld. Bent u op zoek naar een woning waarin u fijn met uw gezin kunt leven en waar de kinderen nog buiten kunnen spelen? Dan? bent u bij Sonate in DORP aan het juiste adres. Heeft u geen kinderen, maar bent u wel op zoek naar de gezelligheid van een dorp en de rust van de natuur? Ook dan zit u goed bij Sonate!