Verkochte nieuwbouw
De Plantage te Voorhout, in de gezellige wijk Hooghkamer De Plantage De 14 luxe appartementen zijn heerlijk ruim en ook nog eens heel energiezuinig gebouwd. De balkons zijn bijzonder en geïnspireerd op de bollenkistjes uit de omgeving. Een fijne plek waar je intens kunt genieten van het leven. Wonen in De Plantage: voor echte levensgenieters
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: De Plantage,  -
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: De Plantage,  -
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: De Plantage,  -

Wonen in De Plantage:
voor echte levensgenieters
Wonen op een plek waar je intens kunt leven en optimaal genieten. In De Plantage voelt wonen echt als thuiskomen. In de nieuwe, gezellige wijk Hooghkamer in Voorhout waar veel gebeurt. Het ontwerp van architectenbureau Kokon is uniek en gebaseerd op de bollencultuur in de streek. De 14 luxe appartementen zijn heerlijk ruim en ook nog eens heel energiezuinig gebouwd. De balkons zijn bijzonder en geïnspireerd op de bollenkistjes uit de omgeving. Een fijne plek waar je intens kunt genieten van het leven.

Gezelligheid in de wijk
Een nieuwe wijk zoals deze, met aandacht gemaakt, schept alle voorwaarden voor een gezellig en gemoedelijk buurtleven. Een buurtetentje op een van de mooie groene plekken in de wijk of een borreltje op het balkon. Een prachtige plek om elkaar gezellig te ontmoeten en samen te genieten.

Op de fiets ben je vanaf De Plantage zo op de prachtige stranden van de charmante badplaats Noordwijk. Wat wil je nog meer met lekker weer? Hier kun je genieten van al het moois dat deze plaats te bieden heeft. Of je nu wat gaat drinken bij een van de gezellig strandpaviljoens of een bezoek brengt aan een van de vele winkels in de Hoofdstraat, hier is altijd wat te beleven. Hou je meer van bos dan kan dat ook. Op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst tussen Noordwijk en Noordwijkerhout is het prachtige wandelen. Maak een heerlijke wandeling langs de Spiegelvijver en het mooie oude koetshuis. In de buurt dus volop ruimte voor vermaak.

Op weg in Voorhout
In Voorhout is het heerlijk wonen. Er is een gezellig centrum met leuke winkels, restaurantjes en cafeetjes. Ook zijn er veel sportvoorzieningen en musea in de buurt. Het ligt in het hart van de prachtige Bollenstreek, dichtbij Noordwijk en Sassenheim. Via de snelweg ben je zo in Leiden, Den Haag of Amsterdam. En met het NS-station in de buurt zit je met de trein binnen een half uur in Den Haag of Haarlem.

Start verkoop
Heb je interesse in wonen in De Plantage? De verkoopdocumentatie van de 14 appartementen De Plantage is beschikbaar op donderdag 15 juli a.s., inloop tussen 10.00 en 14.00 uur, verkoopkantoor Hooghkamer, Vivaldipark 1 in Voorhout. En daarna aan de Heereweg 211, ’t Vierkant” in Lisse.

https://www.vanderhulstbouwbedrijf.nl/projecten/plantage/

Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
7 Foto's