Verkochte nieuwbouw
Lisse De Waterkanten ’t Speykpark ‘Fase 3’ 40 energieneutrale eengezinswoningen – rijwoningen, Herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: De Waterkanten ’t Speykpark ‘Fase 3’,  -
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: De Waterkanten ’t Speykpark ‘Fase 3’,  -
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: De Waterkanten ’t Speykpark ‘Fase 3’,  -
Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente

VERKOCHT

Aan de Ringvaart in Lisse wordt ’t Speykpark fase 3 ontwikkeld. De woningen maken onderdeel uit van de stedelijke ontwikkeling ‘De Waterkanten’ in Lisse.

In ’t Speykpark fase 3 komen 40 energieneutrale eengezinswoningen – rijwoningen, Herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen.

Woningen in ‘T Speykpark fase 3
• Eengezinswoning type Wassenaer met een woonoppervlakte van 109 m² v.a. € 400.000,- tot ca. € 435.000,- v.o.n.
• Eengezinswoning type Hartog met een woonoppervlakte van 116 m² v.a. € 425.000,- tot ca. € 450.000,- v.o.n.
• Eengezinswoning type Van Heiden met een woonoppervlakte van 132 m² v.a. € 450.000,- tot ca. € 485.000,- v.o.n.
• Twee-onder-één-kapwoning type Kortenaer met een woonoppervlakte van 141 m² v.a. € 625.000,- v.o.n.
• Twee-onder-één-kapwoning type Ruyter met een woonoppervlakte van 164 m² v.a. € 615.000,- v.o.n.
• Herenhuizen type Van Speyk met een woonoppervlakte van 175 m² v.a. € 620.000,- tot ca. € 680.000,- v.o.n.

Wonen in Lisse
Wonen in Lisse betekent veelzijdig wonen. Lisse heeft het allemaal: de knusse gezelligheid van een dorp en een aantal maanden per jaar de allure van een toeristische trekpleister van formaat. Niet voor niets komen toeristen uit de hele wereld naar Lisse om de bloeiende bloemen in al hun pracht en praal te bewonderen. De mooie brede zandstranden van Noordwijk en het uitgestrekte duingebied liggen op maar 9 kilometer afstand. Daarnaast ben je ook zo bij het unieke waterrecreatiegebied de Kaag en het Groene Hart. In en om Lisse is het goed recreëren!

Planning
Normaal gesproken starten wij onze PreSale altijd met een gezellig en drukbezocht PreSale Event. Maar helaas is in Nederland de situatie momenteel verre van normaal vanwege het Coronavirus. VORM volgt uiteraard de aanbevelingen en richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Zodoende hebben wij besloten geen Event te organiseren maar de PreSale online te starten.

Het gehele verkoopproces blijft verder zoveel mogelijk intact, maar in plaats van het Event openen we op maandag 6 juli 2020 om 20.00 uur exact het digitale PreSale loket. In ons proces speelt tijdsvolgorde een grote rol.

Het PreSale formulier kun je vanaf Donderdag 25 juni 2020 terugvinden in je persoonlijke woningdossier van ’t Speykpark fase 3. De inloggegevens voor je persoonlijke woningdossier ontvang je, nadat je het interesseformulier hebt ingevuld. In je persoonlijke woningdossier kun je op je gemak het gehele PreSale formulier invullen en je voorkeuren voor je favoriete woningen aangeven. Nadat je het PreSale formulier volledig hebt ingevuld, klik je op verzenden. Nadat je het PreSale formulier hebt verzonden, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Deze bevestiging mail je vervolgens op Maandag 6 juli 2020 om 20:00 uur naar m.bijl@vorm.nl.

VORM zal ervoor zorgen dat het je niets aan service en hulp zal ontbreken bij de aankoop van jouw droomwoning in Kombuis. Het verkoopteam staat te trappelen om een individueel gesprek met je aan te gaan tijdens de PreSale periode! Ook daarin zullen wij uiteraard zorgen dat de maatregelen van het RIVM nageleefd worden.
Wil je het volledige verkoopproces van ’t Speykpark fase 3 op je gemak nalezen, bekijk hem dan op onze website!

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In ‘t Speykpark geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in ‘t Speykpark worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,35%.

What do you want to do ?

New mail

Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
21 Foto's