Voorhout Langs de Kreken, Waterrijk wonen in Voorhout! Luxe villa's, met een privé strand, en een energieverbruik van slechts €25,- per maand! 5 VRIJSTAANDE WONINGEN, 8 VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONINGEN EN 4 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Langs de Kreken, Waterrijk wonen in Voorhout!,  -
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Langs de Kreken, Waterrijk wonen in Voorhout!,  -
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Langs de Kreken, Waterrijk wonen in Voorhout!,  -
Mét privestrand
Woonopp van 160 tot 188 m²
Perceelopp 225 tot 500 m²

Maar liefst 5 vrijstaande woningen, 8 vrijstaand geschakelde woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen welke allen onder een prachtige architectuur zijn gebouwd. Langs de kreken is gelegen in een uniek gebied , u woont hier dus in een prachtige omgeving. Met de duurzame ervaring van van der Hulstbouw worden de woningen zó gebouwd dat uw maandelijks energie rekening niet hoger zal zijn dan €25,-.

Hier voelt u zich meteen thuis!

Waterrijk wonen in Voorhout met nieuwbouwproject “Langs de Kreken”

Met “Langs de Kreken” (onderdeel van project Hooghkamer) gaan we u wederom een geweldig nieuwbouwproject in Voorhout aanbieden !  Wij zijn enorm enthousiast over de mooie ontwerpen en laten u daarom heel graag de impressies van de 5 vrijstaande woningen, 8 vrijstaand geschakelde woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen zien. Allen van zeer hoogwaardige materialen vervaardigd en van een uitzonderlijk afwerkingsniveau.

Fraai wonen aan het water

Want stelt u zich eens voor, wonen in een prachtige riante woning in een heerlijk groene buurt direct gelegen aan het water. De fraaie twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in Langs de Kreken zijn ontworpen onder architectuur van Van Manen uit Noordwijk. De verschillende bouwstijlen maken elke woning even bijzonder. Alle woningen liggen pal aan het water van de Molentocht. Vanuit uw eigen achtertuin stapt u zo uw kano in. Waterrijk wonen in optima forma!

In Langs de Kreken zijn er twee soorten stijlen die stedenbouwkundig en architectonisch zijn ingezet. Enerzijds de woningen Eilandenrijk, gelegen op het eiland, met een mix van vrijstaand en twee-onder-een-kap, waarbij een moderne, strakke architectuur is toegepast. Kenmerkend zijn de strakke lijnen en het gebruik van natuurlijke hoogwaardige materialen. Zoals de plint van de woningen, die wordt uitgevoerd in natuursteen en de houten lamellen die voor zonwering in het gevelbeeld zijn verwerkt.

Langs de rand boven het eiland, De Kreken, hebben de woningen aan de voorzijde uitzicht op het dorpsplein, het hart van SINGELS in Hooghkamer. De achtergevel geeft uitzicht op het water en hier is een mix van vrijstaande en vrijstaand geschakelde woningen. De vrijstaand geschakelde woningen zijn op de begane grond met elkaar verbonden, waardoor zij een heel eigen karakter krijgen en de hoofdvorm mooi behouden blijft. De veranda aan de voorzijde en achterzijde geven de woningen nog meer sfeer en aan de voorzijde wordt deze gecombineerd met een balkon.

Bereikbaarheid

Met het strand in de buurt en grote steden zoals Amsterdam en Den Haag nabij, heeft Voorhout een centrale ligging in de Duin- en Bollenstreek. Via de A44 bent u binnen korte tijd in Den Haag of Amsterdam. Ook de trein kunt u pakken, dankzij het station van Voorhout.

In de buurt

Met het gezellige centrum van Voorhout, het strand van Noordwijk en de stad Leiden op steenworpafstand, heeft de nieuwe wijk Hooghkamer een ideale ligging.

 

Bekijk ook de projectwebsite

Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
12 Foto's