‘Typisch Chantal’

Een eigen magazine? Natuurlijk, leuk! Hans Luiken benaderde mij met nieuw idee, geen makelaar die het heeft maar hoe logisch is het eigenlijk?

 

Dit magazine gaat over ons, mij, de huizenmarkt en natuurlijk Lisse e.o. De afgelopen tijd zijn we allemaal minder buiten geweest en misschien heb je besloten om dit jaar ook niet naar het buitenland te gaan i.v.m. het coronavirus. Lisse heeft leuke hot spots die ik graag met je deel.

Een persoonlijk tintje mag natuurlijk niet ontbreken, een leuk stuk over wijn en mijn muziek. Dé combinatie voor mij om na een intensieve periode tot rust te komen. Want ondanks de berichten in de media gaat de huizenmarkt nog steeds door, en we hebben het drukker als ooit tevoren.

 

We blijven verkopen, zowel bestaande bouw als nieuwbouw, ik neem je in dit magazine dus ook mee naar een paar geweldige projecten. En ben je nieuwsgierig? Kom vooral langs, dan laat ik je alles zien. De zomervakantie zit eraan te komen en en dan is het tijd om ook weer even terug te schakelen in alle drukte. Pak daarom zo af en toe ook even je rust, lekker op de bank met een kopje thee, een glaasje wijn en natuurlijk ‘Typisch Chantal’ toch?

Ik wens je veel leesplezier!

Klik hier voor het online magazine >>

Chantal