Verkoop

Door Chantal lefeber

Uw woning verkopen?

Wilt u uw woning verkopen? Dan nemen wij u graag alle zorgen van het verkoopproces uit handen. Wij genieten ervan om onze klanten het vertrouwen te geven dat alles gedaan wordt wat nodig is. Als grootste makelaar van Lisse doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat uw huis zo snel mogelijk verkocht wordt, voor de beste prijs. 

Uw huis verkopen

Uw huis moet in goede handen zijn.  Nadat u ons heeft gebeld maken we met u een indicatie afspraak. Tijdens dit kennismakingsgesprek bij u thuis vertellen we u alles over onze werkwijze, de mogelijkheden die we bieden  en de kosten. 

Besluit u om uw woning door ons te laten verkopen, dan gaan we daarna met plezier voor u aan de slag. We bepalen met u de vraagprijs, bespreken de verkoopstrategie en zorgen er samen met u voor dat uw woning gereed is voor verkoop. Gedurende de verkoop houden we u voortdurend op de hoogte. Wij regelen alles rondom de bezichtigingen en houden ook tijdens de onderhandelingen nauw contact met u.

Bekijk ook onze recent verkochte woningen.

"Vernieuwende aanpak en een heldere en duidelijke communicatie. Geen bla-bla, maar een eerlijk en transparant advies."

 

110 verkoopbeoordelingen

met een gemiddelde van een 8,7 !

Proactief verkopen

Naast het plaatsen van 360° foto’s, plattegronden en video’s verkopen wij uw woning ook proactief op sociale netwerken en internet. 

Ons grote digitale netwerk werkt in uw voordeel. Maar we vertellen u ook wat u zelf kunt doen. Een gezamenlijke aanpak leidt immers tot de beste resultaten.

Hoge waardering

Onze dienstverlening wordt hoog gewaardeerd en beoordeeld door voormalig verkopers.

Op Funda.nl mogen we inmiddels de ranglijst voor Lisse aanvoeren. 

Modernste verkooptools

Als grootste makelaar van Lisse doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat uw huis zo snel mogelijk verkocht wordt, voor de beste prijs.

Uiteraard presenteren wij uw woning van haar mooiste kant. Wij doen ons best om voorop te lopen in het gebruik van de modernste verkooptools en werken samen met fotografen en stylisten voor de perfecte sfeerbeleving.

1634

Huizen totaal verkocht

115

Huizen dit jaar verkocht

110

Goede reviews

27

Jaar ervaring

Ja, ik overweeg mijn woning te verkopen en ik wil graag een oriënterend verkoopgesprek.

Dit gesprek is kosteloos en verplicht mij tot niets.

Liever direct bellen?

We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

0252 – 429119