Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Doelen, strategieen en meetpunten!

Het nieuwe jaar is aangebroken, we zetten allemaal onze schouders weer onder het frisse, nieuwe jaar. Een jaar waarin alles beter moet gaan, een jaar waarin we nieuwe doelen stellen en een jaar waarin die doelen zeker allemaal worden gehaald.

Een jaar vol optimisme en ook een jaar van tegengeluiden. Het “anti” gaat eruit en het “opti” moet erin. Dit jaar zeggen we te­gen alles volmondig “ja”! Dit jaar keren we het tij definitief. Het opti-denken is begonnen en er is geen weg meer terug …

De zakelijke doelen die ik mezelf had gesteld in 2014 zijn gehaald en sterker nog, ik heb ze overtrof­fen, tegen alle verwachtingen in. Een mooi resultaat maar een ondernemer moet altijd verbete­ringen voor ogen hebben en daar gaan we in het nieuwe jaar weer voor. Nog beter en nog veel meer. Het is geen keuze maar het is een missie!

Ik ben begonnen aan 2015 met nieuwe doelen, met een strategie en met meetpunten.

En ik daag u uit ….. Heeft u ook een doel, een missie voor het jaar 2015?
Deel die dan met mij en met de trouwe lezers van mijn column. We gaan proberen het ‘opti’ ge­voel tot leven te laten komen en laten we kijken of het mogelijk is om missies te laten slagen, om nieuwe doelen tot “haalbaar” te verklaren!
Samen knokken voor het succes, met een positieve instelling.

Dit jaar vier ik overigens mijn 15 jarig jubileum, daar ben ik trots op! En als je wat te vieren hebt ‘moet’ je ook uitdelen toch? Ik vraag u dan ook als trouwe lezer om uw missie van 2015 met mij te delen, deel uw strategie en uw meetpunten om dit jaar succes­vol te maken!

Waarom ik dat aan u vraag?
Dat vertel ik u in mijn volgende column van februari 2015!

Mail mij via
c.lefeber@chantallefeber.nl

Kaart
1/1
Aanbod
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
Woningen in Doelen, strategieen en meetpunten!