Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Nieuwbouw

We houden ons dagelijks bezig met het aankopen en verkopen van bestaande huizen, maar we hebben ons in de loop der jaren ook ontwikkeld tot specialist in nieuwbouw. In de afgelopen jaren hebben diverse projectontwikkelaars en aannemers  vertrouwen in ons gesteld en hebben we prachtige nieuwbouw mogen  verkopen in de regio. Wij vinden het geweldig leuk om dit te kunnen doen. Op onze site plaatsen wij alle beschikbare nieuwbouwplannen. Natuurlijk kunt u zich ook alvast inschrijven wanneer u interesse hebt in een nieuwbouwwoning en u heeft nog geen project naar wens gevonden. Wij houden u dan op de hoogte van recente ontwikkelingen. Wilt u zich inschrijven of contact opnemen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0252 429 119. U kunt ons ook mailen.